Stadens sommarverksamhet 2020

På den här sidan presenteras, allt det som Borgå stads kultur- och fritidstjänster arrangerar för skolelever och familjer under sommarlovet 2020.

Anmälningen börjar

Anmälningstiden för sommaraktiviteterna börjar 18.5. kl.9. 

Läger, utfärder och övrig verksamhet

Även denna sommar ordnas sommarverksamhet för barn och unga. I juni erbjuds lågstadieelever flera idrottsläger och dagläger under varierande teman med allt från spel till friluftsliv.

I all lägerverksamhets läggs särskild vikt på säkerheten. På lägren delas deltagarna in i mindre grupper än normalt och beroende på antalet deltagare finns det 3–5 ledare. På lägren ombesörjs god hygien, såsom handtvätt och rengöring av arbetsverktyg, samt säkerhetsavstånden. Barn och unga informeras och övervakas så instruktionerna följs.

Alla övernattningsläger har flyttats till hösten och de kommer att ordnas under förutsättning att situationen tillåter det. I sommarverksamhets programmet görs också tillägg under närmaste veckorna och om det informeras separat. Borgå Konstskola har annullerat Sommarkonstikas, samt alla sommarens kortkurser.

Priserna varierar enligt lägrens och kursernas längd och innehåll. Granska prisuppgifterna vid stället för verksamhetens presentation. Det finns också avgiftsfri verksamhet.

En solig sommar!

Borgå stads kultur- och fritidstjänster