Stadens sommarverksamhet 2021

På den här sidan presenteras, allt det som Borgå stads kultur- och fritidstjänster arrangerar för skolelever och familjer under sommarlovet 2021.

Anmälningen börjar

Anmälningstiden för sommaraktiviteterna börjar 11.5. kl.9. 

Läger, utfärder och övrig verksamhet

Även denna sommar ordnas sommarverksamhet för barn och unga. I juni erbjuds lågstadieelever flera idrottsläger och dagläger under varierande teman med allt från spel till friluftsliv. Ifall coronaläget tillåter är stadens utställningsutrymmen och muséer öppna genom hela sommaren.

I all lägerverksamhets läggs särskild vikt på säkerheten. På lägren delas deltagarna in i mindre grupper än normalt och beroende på antalet deltagare finns det 3–5 ledare. På lägren ombesörjs god hygien, såsom handtvätt och rengöring av arbetsverktyg, samt säkerhetsavstånden. Barn och unga informeras och övervakas så instruktionerna följs.

Verksamheten ordnas av Borgå stads ungdoms-, idrotts- och kulturtjänster tillsammans med samarbetsparter. Rättigheter till ändringar förbehålls.

Priser

Priserna varierar enligt lägrens och kursernas längd och innehåll. Granska prisuppgifterna vid stället för verksamhetens presentation. Det finns också avgiftsfri verksamhet.

En solig sommar!

Borgå stads kultur- och fritidstjänster