Kungsvägens arbetshälsa

POSTSTREJK

Post- och logistikunionen PAU:s medlemmar har inlett strejk den 11 november 2019 klockan 06:00 och strejken förväntas pågå i minst två veckor.

Post- och logistikunionen PAU har sagt att försändelser som gäller hälsa och säkerhet försöker man hålla ytterom strejken.

Brev som skickats från Kungsvägens arbetshälsa kan fördröja på grund av strejken. Fakturor för november faktureras den 2 december och förfallodagen flyttas framåt ifall strejken fortsätter.

Remisser och B-utlåtanden skrivna av arbetsläkare kommer att försenas.

Om du vill ha mer information, var vänlig och kontakta oss vardagar kl 8 - 14 på numret 019-520 4693.

Kungsvägens arbetshälsa erbjuder företagshälsovårdstjänster i Borgå, Sibbo, Borgnäs och Askola.

Kungsvägens arbetshälsa samarbetar med andra kommunala företagshälsovårdsproducenter i Finland, vilket möjliggör att tjänsterna är tillgängliga på olika håll i landet.

Teknikbågen 1 A, 06100 Borgå

  • Tidsbeställning och kundbetjäning
    019 520 4693, 019 520 4694
  • Kungsvägens arbetshälsa har tagit i bruk återuppringningssystem. Kontrollera att du inte har blockerat nummerpresentationen i fall du vill lämna ringbud.

Öppet må.-to. 8–16, fr. 8–14 
Dag före helg 8–14

Sibbos verksamhetspunkt

Jussasvägen 3, 04130 Sibbo
All mottagning med tidsbeställning


Återuppringningssystem tas i bruk på Kungsvägens arbetshälsa

Kungsvägens arbetshälsa har tagit i bruk ett återuppringningssystem, vilket länge har önskats av kunderna. Kundtelefonnumren (019 520 4693 och 019 520 4694) förblir de samma, så kunden behöver inte lära sig nya nummer. Man kan lämna ringbud eller stanna kvar på linjen och vänta. Telefonservicen fungerar under öppethållningstiderna, men ringbud kan inte lämnas senare än en timme före stängningsdags. I fortsättningen är det företagshälsovårdarna som svarar på servicenumren.

Man kan i fortsättningen också ringa direkt till sin företagshälsovårdare, men i samband med i bruk tagandet av återuppringningssystemet slopas företagshälsovårdarnas regelbundna telefontider. Om den egna företagshälsovårdaren inte kan svara i sin telefon kan man lämna ringbud på svararen eller genom att reservera en telefontid från tidsbeställnings- eller rådgivningsnumret.