Menu
Innehållet syns inte eftersom bruket av kakor inte har godkänts.
Kolla videon

Borgå klimatavtal

Med att underteckna Borgå klimatavtal visar du ditt stöd till klimatarbetet och lovar göra ditt bästa för att minska på koldioxidavtrycket. De första underteckningarna gjordes av en grupp elever i Vårberga skola tillsammans med sin lärare. De undertecknade följer klimatavtalets målsättningar med egna klimatsmarta val. 

Vårt mål är att Borgå är koldioxidneutralt till året 2030. Vårberga skolas elever har startat sin resa mot en klimatsmart framtid. Nu kan du också göra ett åtagande för klimatet. 

Borgå klimatavtal

Finländarnas personliga koldioxidavtryck är ett av Europas största. Den enskilda individens val har stor betydelse. I Finland belastar boendet, vardagstrafiken och matvanorna miljön. Även övriga konsumtionsvanor och hur vi tillbringar fritiden har stor betydelse.

Med att underteckna Borgå klimatavtal lovar du göra ditt bästa för klimatarbetet och minska koldioxidavtrycket. Målet är att Borgå är koldioxidneutralt 2030. När du har undertecknat, berätta också om avtalet till dina vänner och uppmuntra dem med! Allas insats behövs.

Välkommen med i föregångarnas grupp!

Överväg vilka klimatval passar dig bäst. Du kommer lätt igång och valen behöver inte forma om ditt liv fullständigt.

Här hittar du hjälpmedel till klimatarbetet


Bland annat de är involverade:

Inställningar