Information om kakor

För att vi ska kunna erbjuda dig information som intresserar just dig, är det möjligt att vi granskar din köphistoria och de intressen som du meddelat. För att få en bättre uppfattning om dina intressen kan vi också kombinera de uppgifter som du gett med de data om dina besök på vår webbplats som vi med hjälp av kakor samlat in.

Kakor

Vi använder information som samlats in med hjälp av kakor (cookies) och andra tekniker även för att rikta reklam och innehållet i tjänsten samt bl.a. för att utveckla våra produkter och denna tjänst. Med hjälp av kakor kan vi identifiera din webbläsare och vissa uppgifter om användningen av vår webbplats som anknyter till webbläsaren.

Vi använder också kakor med hjälp av vilka vi kan rikta vår egen och vissa tredje parters marknadsföring på webbplatser utanför tjänsten t.ex. utifrån vad du har sökt eller vilka sidor du har besökt i tjänsten. Dessa kakor levereras oftast av en pålitlig tredje part.

Uppgifter som samlats in med hjälp av kakor och andra tekniker kan inte kopplas till en viss person. Information som erhållits med hjälp av kakor och andra tekniker, på de sätt som tillåts i personuppgiftslagen, kan dock kombineras med de personuppgifter som i samband med användningen av tjänsten fåtts av användaren.

Din webbläsare accepterar sannolikt kakor med standardinställningar, men du kan ändra inställningarna om du inte vill att uppgifter om användningen av webbläsaren utnyttjas. Att förhindra användningen av kakor gör att vissa funktioner i tjänsten inte kan användas. Om du förhindrar att reklam riktas ser du lika mycket reklam som tidigare, men reklamen anpassas inte efter dina intresseområden.

Vi använder både Google och Snoobi Analytics på våra sidor för analysera besöksstatistik på vår webbplats. Med hjälp av dessa, samlar vi statistik om bl.a. sidornas besökarantal och de populäraste innehållen. Vi får information om t.ex. hur länge besöket tar, hur många nya och återkommande besökare sidan har samt genom vilken kanal besöket har kommit t.ex. sökmotor, länk eller direkt webbadress.

Youtube inbäddningar på våra sidor använder också kakor (cookies).

Mera information om dataskydd www.borga.fi/dataskydd